2016. május 15., vasárnap

New York – Drezda - Moszkva... egy éjszaka – a nő (erotikus novella)


Felnőtt szoba

New York – Drezda - Moszkva... egy éjszaka – a nő (erotikus novella)

  Ahogy a gép emelkedett gondolatait rendezgette. A másfél hónappal ezelőtti meghívás az orosz csapathoz nem érte váratlanul. Már jó ideje tervezgeti, hogy visszatér hazájába. Ez a négy év pont elég volt Németországban. Rengeteget tanult, finomította a technikáját, és gyakorolt, gyakorolt, gyakorolt. Megtanult németül, de már hiányzott a hazája és a nyelve. Hogy végre oroszul beszélgethessen az emberekkel.
  Jurijjal, az orosz csapat edzőjével pedig már több mint egy éve ismerik egymást. Ám a szerződése négy évre a német csapathoz kötötte. Most azonban végre átszerződhetett hozzájuk. Az utóbbi, több mint egy hónapot New York-ban töltötte az amerikai bajnokságon. Hokimeccsekre járt. A jegyeket Jurij intézte el neki. Végre nem masszőrként, hanem nézőként, teljesen kikapcsolódva lehetett jelen. Most hazarepül, de Drezdában még eltölt egy éjszakát kedvenc hoteljében, aztán irány Moszkva. Másnap késő délutánra kell az új helyen jelentkeznie. Így még lustálkodni is marad ideje reggel. Kezdte kipihenni a négy év fáradtságát. Ez idő alatt semmi más nem létezett csak a munkája. 35 évesen ideje végre egy kicsit mással is foglalkoznia... Mondjuk önmagával.
  Keresztbe tette lábait. Térdig érő szoknyája látni engedte izmos vádliját. Tudta, mennyire csinos, bár ezt az utóbbi időben nem használta fel. Atyaég, már idejét sem tudja, mikor volt utoljára férfival. Pedig néha nagyon hiányzott neki a szex. Erre a gondolatra megfeszültek a combja, finom nyomást gyakorolva ágyékára. Behuny szeme előtt megjelent egy férfi arca. Egy pillanatra elidőzött az érzetnél.
Aztán elővette tablet-jét és már sokadjára el kezdte olvasni az új csapatról kapott információkat. Jó egyesület és tehetséges fiatalok. Egyedül a támadó center helyéről hiányzott egy igazán jó játékos. De már nem sokáig.
  Abba hagyta az olvasást. Olyan volt, mint ha valaki nézné őt. Ezt mindig megérezte. Lassan hátrafordította fejét és tekintete találkozott a fiatalemberével. A jóvágású, kissé gyermekarcú, kék szemű, barna hajú, céltudatos, de vagány tekintetű fiú szeme mintha vágyat sugárzott volna. Jólesett neki és megbizsergette az érzés, hogy hatással van a férfira. Körben felnyírt, felül tüsi haja még jobban fiatalította. Egy érzéki pillantást és mosolyt küldött felé. A fiú belepirult. Nem akarta kínos helyzetben tartani őt, visszafordult a tablethez és tovább olvasott.
  A sztyuárdesz lépett mellé. Oroszul szólt hozzá és ez megnyugtatta. Végre anyanyelvén beszélhet. Nem véletlenül választotta az Aeroflot légitársaságot. Miután megbeszélték az ebéddel kapcsolatos kívánságait, újra olvashatott tovább. Ám gondolata folyton folyvást elkalandozott... a fiú felé. Néha lopva hátra pillantott, de ő elmerülten tanulmányozott valamit laptopján.
Lassan leszállnak a drezdai repülőtéren, tudatosult benne, mikor elment mellette a fiú és a mosdó felé vette az irányt. Tekintetével követte a sportos test ruganyos lépteit.
- Jó lenne kicsit közelebbről érezni. A szűk folyosón úgysem kerülhetik ki egymást anélkül, hogy egymáshoz ne érjenek. Utána ment. Pont akkor ért oda, mikor már kifelé jött. A fiú kikerülte, de érezte, ahogy hátát alig észrevehetően végig simítja a mellkasa. Elöntötte a vágy, hogy hozzásimuljon, de mire hátra lépett volna, már elment.
Dühös volt magára.
- Nem vagyok én normális! Mi a fenét akarok tőle?
Pedig tudta a választ. Pontosabban érezte... a két combja között.

  A zökkenőmentes landolást tapssal jutalmazta az utazóközönség. Kiérve a terminálból fogott egy taxit és bemondta a szálloda címét. Még látta, ahogy az előtte lévő taxiba beszáll a fiú és elindul. Most tudatosult benne, mennyire vágyik az intimségre, az érintésre, simogatásra. Arra, hogy nőként bánjanak vele. Négy éve nem volt benne része.

  A szálloda az Elba partján volt. A recepciós ismerősként üdvözölte és már adta is az első emeleti, megszokott szobát. Levetkőzött és beállt a forró zuhany alá. Jólesett neki, ahogy a vízcseppek, mint apró tűszúrások a bőrét csipkedték. Izmos testét átdörzsölte a szivaccsal, lemosta magáról a szappant. Betekerte magát a törölközőbe és végig heveredett az ágyon. Eszébe jutott a srác. Maga elé képzelte az izmos alkatot, a kék, vágyakozó szemeket. Megint forróság öntötte el. Széthajtotta magán a törölközőt, felhúzta lábait és jobb kezével combjai közé nyúlt. Ujjaival megsimogatta ágyékát. Megérintette kemény csiklóját és ahogy lejjebb csúsztatta kezét érezte mennyire nedves és forró. De nem így akarta.   Úgy döntött, felöltözik. Izgató és nőies akart lenni. Bordó melltartót és bugyit választott. Majd magára öltötte ugyancsak bordó, félhosszú, testhez simuló, ujjatlan ruháját és elindult az étterembe. Nem volt éhes, de egy kis italra volt szüksége. Ahogy leért körülnézett és a bárpulthoz vette az irányt. Felült a magas székre és rendelt egy pohár sört. Nő létére szerette a német söröket. Már éppen belekortyolt volna, mikor mellé telepedett valaki. Ránézett és az arcáról egy pillanatra meglepetést olvashatott le a fiú. Rámosolygott és kezét nyújtotta.
-Yana Ivanovna Grigorenko
-Jeremy Emerson

  A fiú hangja egyszerre volt nyugtató és felkorbácsoló. A keze és érintése pedig határozott és simogató. Aztán angolul mondott neki valamit. Kérdőn nézett rá.
A fiút a kínos helyzetből a mixer segítette ki. Lefordította az angol szavakat németre.
- Köszönöm, már rendeltem! - mutatott a sörére. Kicsit meglepte, hogy a fiú nem tud németül. Abban biztos volt, hogy oroszul sem.
  Nem bánta, hogy a srác nem érti őt. A szavak úgyis csak félreértést hordoznak.
Csendben ültek egymás mellett. Néha egymásra néztek és mosolyogtak. A háttérben egy nyolcvanas évekbeli andalító zene szólt. Várt. Várta, hogy a fiú kezdeményezzen. Lehet, hogy rosszul olvasta ki a repülőn a szeméből a vágyat? Jobb lesz, ha elmegy. Így csak önmagát gyötri. Felállt, de Jeremy finoman megfogta a karját és a táncparkett felé vezette. Nem ellenkezett. Sőt. Olyan izgalom fogta el, mint egy tinit, mikor az első randin táncra kéri fel a fiú. Jeremy felvette vele a tökéletes tánctartást éreztetve vele, hogy mennyire tiszteli benne a nőt. Nem támadja le, nem sürgeti. De azért ujjai feltűnés nélkül kitapogatják háta minden porcikáját. Mosolygott. Szeretett táncolni és Jeremy nagyon ügyesen vezette őt. Már a harmadik számnál tartottak és képtelen volt tovább tartani magát. Nem érdekelte, mit fog gondolni a fiú. A következő lépésnél egészen közel húzódott hozzá. Combjai közé vette Jeremy combját, összeszorította és neki feszítette az ágyékát. Szíve dörömbölt a mellkasán és vágyakozva a szemébe nézett.
A negyedik táncot már nem várták meg. Külön távoztak az étteremből. Felsétáltak a lépcsőn a szobájához.

  Bezárta a fiú mögött az ajtót. Jóideje várta ezt a pillanatot. Felé fordult, átkarolta a nyakát és türelmetlenül megcsókolta. Mohó nyelve megnyitotta Jeremy ajkait, aki érzékien visszacsókolt. Egészen hozzá simult. A fiú kezei lehúzták a ruha hátán lévő cippzárt. Végre a bőrén érezhette az érintését. Egész teste libabőrös lett a simogatásától, ami már-már követelőző volt és izgató. Kigombolta Jeremy ingét és végigcsókolta a mellkasát a köldökéig. Gyönyörű, izmos hasa volt, ami megfeszült minden izgató érintéstől. Letérdelt elé és kicsatolta nadrágja övét. Finoman szájába vette a fiú lüktető vágyát. Jeremy behunyta a szemét. Csípőjének mozgása elárulta, mennyire gerjesztő, ahogy Yana csinálja. Felemelte a lányt és megfordította, hogy háttal legyen neki. Benyúlt a melltartója alá és nyakát puszilgatta. Yanának ez volt a gyengéje. Minden egyes csók a nyakán egyre közelebb vitte a csúcshoz. Mellbimbói megkeményedtek és ahogy Jeremy magához húzta és benyúlt bugyijába ajkait apró sikolyok hagyták el. Bármelyik pillanatban képes lett volna elélvezni, de tartotta magát, mert magába akarta fogadni a fiút. Jeremy felemelte őt és az ágyra fektette. Lehúzta fehérneműjét és széttárta Yana lábait. Ahogy hozzáért csiklójához a fiú nyelve, majdnem felrobbant. Ezt nem fogja így bírni. Eltolta magától Jeremy fejét és az ágyra húzta. Vonzotta őt ez a fiú. Tetszett neki a az ereje mögött rejlő lágysága és gyöngédsége. Azt is tudta, hogy a gyermeki arc komolyságot palástol. Kényeztetni és izgatni szerette volna, persze nem önzetlenül. Alig bírt lüktető ölével.
  Ahogy a fiú simogatta ajkait, állát és ujjai elindultak, hogy feltérképezze őt, rájött, mit is akar. Őt figyeli. Azt, hogyan reagál, mi az ami jólesik neki. Benne is felébredt a kíváncsiság. Meg akarta ismerni a legizgathatóbb pontjait. Fél óra múlva már úgy szerelmeskedtek, mintha évek óta ismernék egymás testét. Az apró örömök a végletekig felkorbácsolták vágyukat. Nem tudott tovább uralkodni magán. Hátára fordította Jeremyt és fölé térdelt. Megszorította combjaival a csípőjét és nagyon lassan rácsúszott a kemény hímvesszőre. A fiú teljesen magához húzta és nem mozdultak. Becsukta szemét és csak élvezte az eggyé olvadást. Aztán engedett a szorításból és mozogni kezdett. Csak gyorsult és gyorsult. Szinte extázisba kergette magát és Jeremyt. Ez már nem szex volt, hanem tánc. Olyan, amit a sámánok járnak. Olyan, amitől elvész a tudat és helyébe valami mindenséget átölelő repülés kerül. Aminek a végén a tökéletes beteljesedés vár. Innen már nincs visszaút. Hirtelen vágyott rá, hogy a fiú legyen felül, de képtelen volt megszólalni. Nem is kellett. Jeremy, mintha csak kitalálta volna a gondolatát, felült és hátára fektette őt. Feltérdelt, mindezt úgy, hogy nem hagyta el az ölét. Jeremy megemelte Yana csípőjét és mozogni kezdett benne. A lányt már semmi nem érdekelte. Robbanni akart. Megszabadulni az évek alatt felgyűlt energiáktól. Elhomályosuló tekintettel ránézett Jeremyre. Látta az arcán, hogy már őt is csak az ösztönei vezérlik és a következő pillanatban egyszerre szakad fel belőlük a kielégülés hangja. Hüvelye többször önkéntelenül megfeszült és érezte, ahogy a fiú elélvez benne.
  Aztán csak feküdtek egymás mellett. Cirógatták, szinte nyugtatták egymást. Végül begömbölyödött Jeremy öléhez, a fiú átölelt és elaludtak.

  A nap már jócskán az égen ballagott, mire felébredt. Kicsit kábán nyitotta ki szemét és azonnal eszébe jutott az éjszaka. Tökéletes kielégülést és nyugalmat érzett. Körül nézett, de Jeremyt és a ruháit nem látta. Felhívta a recepciót, ahol kérdésére tájékoztatták, hogy a férfi már elindult a repülőtér felé. Jóleső vidámság ragadta magával.
  Összepakolta és levitette bőröndjét a portára. Az ő gépe csak három óra múlva indul Moszkvába. Idejébe még belefért és elment sétálni egyet az Elba partjára. Becsukott szemmel élvezte, ahogy a késő tavaszi napsugarak cirógatják az arcát. Lelkében igyekezett helyére tenni a történteket. Most a munkájára kell koncentrálnia. A többi meg majd megoldódik.

  A jégcsarnok árasztotta magából a hideget. Jólesett neki. Elindult a pálya felé. Volt benne egy kis drukk, de biztos volt magában. Hallotta az edző sípszóját. A játékosok a palánkhoz sorakoztak és levették sisakjukat. Már előre mosolygott. Az első találkozás mindig megdöbbenti a fiúkat, mikor kiderül, hogy női masszőrjük lesz. Aztán persze mindegyikőjük kipróbálja a határokat. Végül egyenrangú félként tekintenek rá, és tisztelik munkáját.

- Fiúk! - szólalt meg kemény hangján az edző. Megérkezett az új masszőrünk. Az egyik legjobb gyúrót sikerült magunkhoz csábítanunk. Orosz, bár az utóbbi négy évben Németországban dolgozott. Kérek mindenkit, hogy ne ítéljetek az első ránézésre! Bemutatom nektek Yana Ivanovna Grigorenkot.
  A sor végén hangos koppanással gurult el egy elejtett sisak. Ekkor ért oda Yana. Hallotta a koppanást, és látta, ahogy egy játékos felemeli a jégről az elejtett fejvédőt. Magában kuncogott. Sorban bemutatkoztak egymásnak. Határozott, erős kézfogása nem hagyott kétséget a játékosokban, hogy jó kezekben lesznek. Végül az utolsó játékos is sorra került. Kicsit zavartnak tűnt, de szeme reménykedést sugárzott.
- Jeremy! Bemutatom neked Yanát. Neki köszönhetjük, hogy most itt vagy velünk. Mikor felkértem, hogy legyen a gyúrónk, elmondtam neki, hogy szükségünk lenne egy jó támadó centerre is. És mivel ő évek óta jéghokisokkal foglalkozik, felajánlotta, hogy körülnéz és megkeresi a hozzánk leginkább idevaló embert. Téged ajánlott és biztos vagyok benne, hogy tökéletes a választása. Úgy tudom, személyesen még nem ismeritek egymást.
  Jeremy kérdően nézett Yanára, akinek tekintete boldogságot tükrözött és ez bizakodással töltötte el a fiút. De a legnagyobb meglepetés akkor érte, mikor a lány kezét nyújtotta felé és tökéletes angolsággal szólalt meg:
- Jeremy! Remélem eredményes lesz az együttműködésünk. És amennyiben elfogadja, szívesen tanítom az orosz nyelvre is!


3 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Ágnes! Ezen a blogomon olvashatod a többi írásomat is. :)

    VálaszTörlés