2016. május 13., péntek

New York – Drezda - Moszkva... egy éjszaka - a férfi (erotikus novella)

Felnőtt szoba!!!!


New York – Drezda - Moszkva... egy éjszaka - a férfi (erotikus novella)



  A repülő szinte észrevétlenül emelkedett a magasba. Jeremy meg is jegyezte magában, hogy mennyire érzi a pilóta ezt a hatalmas monstrumot. Csak a füle dugult be, de ezt már megszokta. Nem először ül repülőn és a legtöbb esetben pont a sport jóvoltából. Három hete jött a megkeresés az orosz menedzsertől, hogy szívesen látnák a jégkorong csapatukban. Jöjjön el, ismerkedjen meg a helyszínnel, a játékosokkal, edzőkkel és a csapat segítőivel. Természetesen az anyagi részét is megtárgyalják, bár az előzetes információk is igen kecsegtetően hangzottak.

  A nap már elhagyta a delelőt, mikor átadta jegyét ellenőrzésre a new york-i repülőtéren és elfoglalta helyét az Aeroflot járatán. Nem kedvelte a hosszú utakat. Zavarta, hogy nem mozoghat kedvére és pihenni sem tudott az utakon. Ezért úgy döntött, hogy az éjszakát Drezdában tölti. Kipihenten akart érkezni Moszkvába, hogy a lehető legjobb benyomást keltse a többiekben.



Szeretett az ablak mellett ülni és nézni az alattuk elsuhanó tájat. Az időjós szerint gyönyörű napos idő várható, így ezt az élményt sem kell majd nélkülöznie. Mellette egy idősebb úr üldögélt. Nem tűnt nyugtalannak. Látszott rajta, nem először ül repülőn. Újságot olvasgatott és a felszolgált üdítőt kortyolgatta.

  Jeremy átnézett az előtte lévő két ülés között és szeme megakadt valakin a másik sorban. A hölgy térdig érő, szűk, drapp kosztüm szoknyát viselt. Csinos, testszínű harisnyába bujtatott lábait keresztbe tette. Lábfején elegáns, barna, magassarkú topán. Elidőzött a látványon, amiben kifejezetten kedvét lelte. Tekintete tovább siklott a nő felsőteste felé. A hosszú ujjú krémszínű blúz alól finom, ám erősnek tűnő kézfej tűnt elő. Ölében egy tablet, melyből valami orosz szöveget olvasott. Jeremy nem tudott oroszul, de a menedzser megnyugtatta, hogy a legtöbben tudnak angolul, meg ha sikerül közös megegyezésre jutniuk, úgyis lesz ideje megismerkednie a nyelvvel. Visszatért a nőhöz. Nyakán, a kontyba feltűzött gesztenyebarna haj alatt, látni vélte az apró pihéket. Nem hordott fülbevalót.

  A férfin átbizsergett egy érzés. 27 éves volt, de komoly kapcsolatot még nem alakított ki senkivel. Voltak barátnői, de eddig egyiket sem tartotta annyira fontosnak, mint a sportot. Hét éves kora óta jéghokizott és mindent ennek rendelt alá. És jó volt. Nagyon jó. Ez a harmadik egyesület, ahová hívták. Szépen haladt előre a sikerek útján. Persze a szexet szerette, de igyekezett távol tartani magát a szerelem érzésétől és eddig sikerült is. Amit most érzett, az is az ösztön volt. A vágy, hogy érezze azt a testet.

  A hölgy hátra fordult, mintha érezné, hogy valaki nézi. Tekintetük találkozott és Jeremy belepirult, de képtelen volt másfelé nézni. Amit látott csak még jobban felizgatta. A sötétbarna szemekből értelem és érzékiség sugárzott. A finom, nem túl vastag ajkak leheletnyi mosolyra húzódtak. Szeme sarkában pedig apró ráncok érzékeltették, hogy már nem huszonéves. A smink alig észrevehető és pont ott és annyit hangsúlyozott ki az arcból, amennyit kellett. Az egész nem volt több pár másodpercnél és a nő, fejét elfordítva, visszatért az olvasáshoz.

  Nem tudta, mi ragadta meg ennyire a hölgyben és igyekezett nem foglalkozni a gondolattal, de újra és újra visszatért hozzá. Ismerte magát. Sosem kezdeményezett. Mindig megvárta, hogy a lányok tegyék meg az első lépést. Most sem akarta másként, de megmagyarázhatatlan vonzalmat érzett és kívánta őt.

A légikísérő elindult felszolgálni az ebédet. Megállt a nő mellett, aki oroszul kért valamit. Végre a hangját is meghallhatta. Bár egy mukkot sem értett belőle, de nyugodtság, természetesség, kedvesség és... és határozottság áradt belőle. Jeremynek ez volt az egyik gyengéje. Szerette, ha egy nő önálló és határozott. Így nem kellett attól tartania, hogy a nyakába akaszkodik valami fruska. És persze ez a határozottság azt sugallta, hogy az ágyban is pontosan tudja, mit akar. Szerette az ilyen izgató helyzeteket. Azt sem bánta, hogy valószínűleg semmi sem fog kettőjük között történni.

  Az út további részén igyekezett elfoglalni magát. Olvasott, újra átnézte az új csapatról kapott anyagot. Hiányolta, hogy a gyúróról nincs semmi hír, mivel most akarnak váltani. Tudta, hogy a siker egyik legfontosabb záloga egy jó masszőr, aki képes a játékosok izmait annyira átgyúrni, hogy ne szenvedjenek ennek hiányából adódó sérüléseket az edzéseken és a meccseken.

Kinézett az ablakon. A távolban jobbra már felsejlett az Érchegység vonulata. Felállt, hogy kinyújtóztassa végtagjait és elindult a mosdó felé. Ahogy elsuhant a nő mellett, megérezte diszkrét parfümjének illatát. A bizsergés újra végigfutott rajta. Ahogy dolga végeztével kifordult az ajtón szembe találta magát vele. A szűk helyen épp hogy ki tudták kerülni egymást. Mellkasa alig érezhetően, de súrolta a nála talán egy fejjel alacsonyabb nő hátát. Legszívesebben hozzá simult volna, hogy éreztesse vele vágyát, de inkább gyorsan arrébb lépett.

  A zökkenőmentes landolást tapssal jutalmazta az utazóközönség. Kiérve a terminálból fogott egy taxit és bemondta a szálloda címét. A visszapillantó-tükörből látta, ahogy egy másik taxival elsuhan egy izgalmas lehetőség.



  A hotel az Elba partján helyezkedett el. Az erkélyről körbe pillantott az esti fényekben úszó városon. Megéhezett, de nem volt kedve sétálni. Bár ismerte a várost, többször járt itt, most mégis a szálló éttermét választotta. Lezuhanyozott. Izmos testére rövidujjú kék inget és szürke vászonnadrágot húzott. Fiatalon megtanulta az ízléses öltözködést. Szülei sok gondot fordítottak rá, hogy fiuk elsajátítsa az etikettet. Az előszobában belenézett a tükörbe. Szembe vele egy jóvágású, kissé gyermekarcú, kék szemű, barna hajú, céltudatos, de vagány tekintetű fiú állt. Körben felnyírt, felül tüsi haja még jobban fiatalította. Magára kanyarította zakóját és elindult vacsorázni.

  Egy sarokban lévő asztalnál foglalt helyet, szembe a bejárattal. Hét fűszeres hideg mártást rendelt főtt krumplival és kemény tojással. Bár szüksége volt a sok kalóriára de éjszakára nem szerette tele enni magát. A vacsora végeztével Radebergert kortyolgatott, mikor megállt kezében a korsó.

- Ez képtelenség! Ilyen véletlenek nem lehetnek – futott át agyán a gondolat. De mégis. Az ajtóban ott állt a nő a repülőről. Bordó, ujjatlan, testhez simuló, félhosszú ruhában, amiben szinte minden izma szemmel tapintható volt. Haja feltűzve, arcán mosoly. Leült a bárpulthoz.

  Jeremy nem gondolkodott. Még sosem kezdeményezett, de elemi erővel tört rá... érezni akarja! Fogta a sörét és felült mellé. A nő ránézet, de csak egy pillanatra látszott meglepetés az arcán. Rámosolygott a fiúra.

-Yana Ivanovna Grigorenko – nyújtotta kezét.

-Jeremy Emerson - a bőre lágy, de a kézfogása határozott – nyugtázta magában.

-Rendelhetek Önnek valamit? - kérdezte Yanától, aki kérdő tekintettel nézett rá.

A kinos helyzetből a mixer segítette ki őket. Lefordította az angol szavakat németre, amit így már megértett a nő és válaszolt.

-Köszönöm, de már rendeltem – válaszolt németül, alig érezhető orosz akcentussal és a sörére mutatott.

Jeremy nem bánta, hogy nem értik egymást. Beszédre úgysincs szükség ahhoz, amit szeretne.

  Csendben ültek egymás mellett. Néha egymásra néztek és mosolyogtak. A háttérben egy nyolcvanas évekbeli andalító zene szólt. Yana felállt és indulni készült, de Jeremy finoman megfogta a karját és a táncparkett felé irányította. A nő nem ellenkezett és a fiú úgy érezte egy apró zöld jelzést kapott.

Jobb karjával átölelte a derekát, bal tenyerében a lány kézfejét fogta és megtartotta a kellő távolságot. Ujjaival azonban óvatosan feltérképezte a csupa izom hátat. Minden önuralmára szükség volt, hogy ne szorítsa magához, hisz azonnal érezné, hogy micsoda hatással van rá. Nem akarta elriasztani. Kivárt. Már a harmadik számnál tartottak, mikor Yana egész közel húzódott hozzá és a lába a lány combjai közé került, aki megállt, ágyékát neki feszítette és erősen megszorította a combjaival a combját. Mellkasuk olyan közel került egymáshoz, hogy érezte a nő felgyorsult szívverését. A szemében pedig megjelent az a vágy, ami után Jeremy annyira sóvárgott.

Külön távoztak az étteremből, és felsétáltak a lépcsőn az első emeltre, ahol Yana szobája volt.



  Ahogy bezárult mögöttük az ajtó, a lány határozottan átkarolta Jeremy nyakát és megcsókolta. Nyelve türelmetlenül nyitotta meg a fiú ajkait, aki érzékien visszacsókolt. Keze megtalálta a ruha hátán lévő cippzárt. Lehúzta és benyúlt alá. Megőrjítette Yana teste. Sosem ölelt még ilyen erős nőt. A vállairól lefejtette a pántokat és letolta róla a ruhát. Yana sem tétlenkedett. Kigombolta Jeremy ingét, végigcsókolta a mellkasát egészen a köldökéig. Letérdelt elé és kikapcsolta az övet. Teljesen lecsupaszította a fiút. Jeremy behunyta a szemét és élvezte, amit a lány csinál. Csípője önkéntelenül mozgott, de nem akarta, hogy túl gyorsan vége legyen ennek az álomnak. Felemelte a lányt és azzal a mozdulattal megfordította, hogy háttal legyen neki. Benyúlt a melltartója alá és miközben a melleit simogatta apró puszikkal illette a nyakát. Levette a feleslegessé vált ruhadarabot. Bal kezével átkarolta a pocakját, magához húzta, jobb kezét pedig becsúsztatta a bugyijába. Yana ajkait apró sikolyok hagyták el. Érezte mennyire nedves és már képtelen volt tovább várni. Karjaiba vette és az ágyra fektette. Lehúzta a bordó fehérneműt és széttárta Yana lábait. Ő is érezni akarta az ízét. A lány úgy érezte ezt nem fogja sokáig bírni. Eltolta magától Jeremy fejét és az ágyra húzta. Vonzotta őt ez a fiú. Tetszett neki a az ereje mögött rejlő lágysága és gyöngédsége. A gyermeki arc pedig komolyságot palástolt. Kényeztetni és izgatni szerette volna, persze nem önzetlenül. Alig bírt lüktető ölével.

  
 Jeremy igyekezett kicsit lehiggadni. Megcirógatta Yana arcát. Ujjai puhán érintették ajkait, állát. Majd elindultak lefelé, hogy a lány összes titkolt porcikáját feltérképezze és megbizsergesse. A nő rezdüléseit figyelte. Hogy mi az, ami izgatja, ami kellemes neki. Yana szavak nélkül is megértette, mit csinál a fiú és belement a játékba. Fél óra múlva már úgy szerelmeskedtek, mintha évek óta ismernék egymás testét. Az apró örömök a végletekig felkorbácsolták vágyukat. 
  A lány volt az, aki nem bírta tovább. Jeremyt a hátára fordította és fölé térdelt. Csupa izom combjai közé vette a fiú csípőjét, aki egy pillanatra úgy érezte, hogy ebből az ölelésből képtelenség lenne szabadulni... de nem is akart. Yana nagyon lassan ereszkedett egyre lejjebb, míg teljesen magába fogadta Jeremyt. Ő pedig megfogta a lány derekát és még jobban magához húzta. Nem mozdultak. Csak becsukott szemmel átélték ezt az összeolvadást. Aztán engedett a szorítás és lassú ringatózásba kezdtek. Már nem kellett senkinek senkit irányítania. A hangokból, a légzésből, a testek rezdüléseiből érezték, hol tart a másik. Ez több volt, mint egy futó szex. Ez tánc volt, mint a sámánoké, melyben elhomályosul a tudat és az extázis végén eggyé válnak a mindenséggel. Még néhány mozdulat és tudták, már képtelenek lennének megálljt parancsolni az ösztöneiknek.        
  Jeremy ekkor felült, ölében tartva Yanát és a hátára fektette. Feltérdelt, de egy pillanatra sem hagyta el a forró, nedves ölet. Két tenyerével megemelte a lány csípőjét és mozogni kezdett. Egyre gyorsabban és sürgetőbben. Nem érdekelte már őket semmi más, csak hogy azt a hatalmas felgyülemlett energiát végre felszabadítsák. Még egy mozdulat és egyszerre tört fel belőlük a kielégülés hangja. Yana érezte, ahogy Jeremy lüktet benne. A fiúnak pedig gyönyört okozott, ahogy a lány többször megfeszült körülötte.

  Aztán csak feküdtek egymás mellett. Cirógatták, szinte nyugtatták egymást. Végül Yana begömbölyödött Jeremy öléhez, a fiú átölelt és elaludtak.



  Pirkadt, mikor Jeremy megébredt. Nézte Yana kisimult arcát. Nem akarta felébreszteni, de mennie kellett, hogy elérje a Moszkvába induló járatot. Most érezte életében először, hogy ez a nő sokkal többet jelent neki, mint eddig bárki más. Hogy szeretné megismerni jobban. A lelkét, az életét, a céljait...

Nem lehet. Őt várja a sport, az új csapat. Talán mindkettőjüknek jobb lesz így. De tudta, ez csak önámítás. Hiányozni fog neki.



  Pár óra múlva már a moszkvai repülőtéren landolt, ahol várta Jurij, a menedzser. Autóval jött érte, hogy elvigye a csapathoz. A fogadtatás meglepte Jeremyt. Mindenki nagyon örült neki. Az edző javaslatára egy délutáni edzést is beiktattak. Mindent beleadott, hogy megmutassa, mit tud. Jó néhány trükkel ámulatba ejtette a többieket és dicsérték taktikai képességét, kitartását, gyorsaságát. Ekkor megszólalt az edzői síp. Mindenki a palánkhoz sorakozott. A sor végére Jeremy is beállt. Levették védősisakjukat és figyeltek.

- Fiúk! - szólalt meg kemény hangján az edző. Megérkezett az új masszőrünk. Az egyik legjobb gyúrót sikerült magunkhoz csábítanunk. Orosz, bár az utóbbi négy évben Németországban dolgozott. Kérek mindenkit, hogy ne ítéljetek az első ránézésre! Bemutatom nektek Yana Ivanovna Grigorenkot.

A sor végén hangos koppanással gurult el egy elejtett sisak.






2 megjegyzés: